Svetska premijera novog univerzalnog skenera knjiga ElarScan na GITEKS-2019

09/05/2019

Novi sveobuhvatan profesionalni planetarni dokument „skener snova“ ElarScan A2 biće predstavljen na GITEKS Technologi Veek-u, najvećem tehnološkom događaju na Bliskom Istoku, u Severnoj Africi i Južnoj Aziji od 6. do 10. oktobra 2019. u Svetskom trgovinskom centru u Dubaiju . Događaj koji se ne sme propustiti! Zato posetite vvv.elarscan.com za detalje.

ElarScan definiše sledeći nivo ergonomije i svestranosti u skeniranju dokumenata do formata A2. To je jedini univerzalni skener knjiga koji je proizvela profesionalna kompanija za digitalizaciju dokumenata sa 20 godina iskustva u skeniranju. Biblioteke, univerziteti, centri za digitalizaciju i vladine agencije prepoznaju ElarScan kao vrlo pristupačnu, profesionalnu i korisničku mašinu.

Najnoviji ElarScan A2-600KS predstavljen na GITEKS-2019 odlikuje se FGA tehnologijom (preklopno poravnanje stakla, automatizovano), selektivno snimanje pregledom uživo sa FreeFrame-om, najviše performanse i udoban rad - uključujući automatsko pokretanje skeniranja kada je staklo zatvoreno i automatski puštanje čaše po završetku snimanja stranice.

Posetite nas i pogledajte novi Elarscan na izložbi GITEKS! Rezervišite vreme na vvv.elarscan.com \ contacts \ - rado ćemo pružiti pomoć profesionalcima i izvesti demo za vas uživo.

Radujemo se vašem dolasku na GITEKS štand H2-B40!

Veb lokacija: www.elarscan.com

GITEX-2019: https://www.gitex.com/exhibitors/prosoft-pc

ElarScan video: https://www.youtube.com/watch?v=zxkdn-ljZ78

Ioutube kanal ElarScan: https://www.youtube.com/ElarScanA2