ElarScan oduševljava posetioce na GITEKS-2019 u Dubaiju

10/21/2019

Novi univerzalni skener dokumenata, ElarScan A2-600 KS predstavljen je na 39. izložbi GITEKS Technologi Week u Svetskom trgovinskom centru u Dubaiju. Novina je izazvala divljenje posetilaca i brojne sastanke sa novim partnerskim ugovorima i potpisanim ugovorima.

Izložba je održala stotine ElarScan demonstracija uživo i obuhvatila je pregovore sa kupcima i partnerima iz 28 zemalja.

„ElarScan impresionira svojom svestranošću i lakoćom upotrebe. Jasno je da primenjuje veliko iskustvo digitalizacije dokumenata “, rekao je Abdulla Ahmed Al Saleh, podsekretar Ministarstva ekonomije za spoljnu trgovinu UAE. "Nadamo se da će uskoro biti uspostavljen ElarScan centar za prodaju i podršku u Emiratima. Potrebna nam je takva oprema i količina interesovanja posetilaca to pokazuje"

Potpisano je nekoliko novih sporazuma o partnerstvu, uključujući;

„Specijalno smo otputovali u Dubai da bismo razvili saradnju sa kompanijom Elarscan“, komentarisao je Herman Crovther, vlasnik FirstCoast Technologies Ltd., Cape Tovn, RSA. „Impresioniran sam novim modelima i siguran sam da će i naši kupci biti impresionirani“

„Na Salonu smo potpisali ugovor o saradnji sa ELAR-om i ponosni smo što isporučujemo i podržavamo nove ElarScan-ove u Republici Turskoj“, rekao je Halil Nurullah Kaia, predsednik IMKA Archive Solutions, Ankara. „Naša kompanija pruža visokokvalitetne usluge digitalizacije dokumenata za kupce širom zemlje, pa koristeći ElarScan planiramo da utrostručimo naše trenutno poslovanje.“

Pogledajte ElarScan GITEKS video:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=AdU0fFK_TC0