← Mergi înapoi la listă

ElarScan A2/C2 KS

Scanerul planetar ElarScan A2-KS este conceput pentru digitizarea zilnică în flux a cărților, revistelor, cataloagelor, ziarelor și diverselor tipuri de documente cusute și brodate până la formatul A2+. Metoda de scanare fără contact elimină complet impactul mecanic asupra originalelor, garantând siguranța acestora. .

Principalele caracteristici ale modificării „KS” sunt prezența unui pahar plat pliabil și a unui suport automat care vă permite să apăsați ușor originalul pe sticlă de jos cu controlul forței de presare.

Sistemul optic al scanerului are in design un senzor RGB, care permite o digitizare de inalta calitate cu posibilitatea de autofocus si ajustare automata la originale de diferite grosimi si textura. Scanerul vine cu două opțiuni de sistem optic:

 • ElarScan A2-400KS este echipat cu o camera profesionala CMOS RGB de 24MP si este ideal pentru digitizarea eficienta a documentelor text si a cartilor de buna calitate;
 • ElarScan A2-600KS este echipat cu o camera profesionala CMOS RGB de 50MP, care extinde posibilitatile scanerului de digitizare a graficelor, documentelor deteriorate si textelor cu contrast redus.

Modificare ElarScan A2-KS este echipat cu un leagăn pentru cărți automat în formă de V, cu reglare independentă a plăcilor pentru diferite grosimi ale originalelor și o adâncitură suplimentară pentru cotor. Suportul poate fi deschis la 90, 120 și 180 de grade și este conceput pentru a scana originale de până la 10 cm grosime și cântărind până la 15 kg. Ridicarea separată a plăcilor vă permite să scanați originalele ridicând separat paginile din dreapta sau din stânga. Toate elementele structurale principale ale suportului de carte sunt realizate din metal și au o durată de viață crescută la sarcină maximă.

Scanerul este echipat cu o sticlă plată de aplatizare din sticlă călită, care vă permite să aplatizați eficient suprafața originalelor la 180 grade de deschideri pentru scanarea în linie. Modulul are mecanisme de blocare în poziție orizontală și verticală, ceea ce permite scanarea fără sticlă.

Lucrul cu scanerul este cât se poate de simplu, convenabil și nu necesită abilități speciale din partea utilizatorului, permițându-vă să scanați, să procesați și să transferați rapid și eficient orice cantitate de date: acțiunile utilizatorului se reduc la plasarea documentului pe suport. (fața în sus) și începerea scanării în oricare dintre modurile convenabile: folosind soft-ul de control de la bord, folosind butoanele de declanșare a scanării de pe corp sau o pedală opțională.

Caracteristicile funcționale și tehnice ale ElarScan A2-KS oferă cele mai largi posibilități de utilizare a scanerului. Departamentele, companiile și instituțiile îl pot folosi în spațiul public, precum și organiza digitizarea documentelor în flux.

The functional and technical features of ElarScan А2-КS ensure the most extensive scanner applications. Departments, companies and institutions can use it in the public zone, and also organize mass digitization of documents in the stream mode.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale ElarScan A2-KS este prețul său: este unul dintre cele mai ieftine scanere planetare în format A2+ de pe piață și nu are consumabile care trebuie schimbate regulat în timpul funcționării. Astfel, scanerul este extrem de profitabil din punct de vedere economic, are un grad ridicat de fiabilitate în timpul utilizării intensive, iar setul de caracteristici funcționale, caracteristici tehnice și operaționale și capabilități software disponibile în configurația de bază îl plasează cu câteva categorii mai sus decât cei mai apropiați concurenți

Solicitați un preț

Overview

ЭларСкан А2

ElarScan A2-KS este un dispozitiv de scanare independent care poate funcționa fără a se conecta la o stație de lucru. Scanerul este capabil să salveze imaginile primite pe unități USB externe sau foldere de rețea, datorită celor șase porturi USB încorporate și unei rețele Gigabit Ethernet. interfata.

ElarScan A2-KS este echipat cu o cameră cu senzor CMOS RGB de înaltă rezoluție cu o adâncime mare de câmp și un modul macro care permite digitizarea obiectelor mici și a zonelor individuale ale originalelor cu o rezoluție optică ridicată fără interpolare soft. Pentru a asigura focalizarea precisă a sistemului optic pe originale cu contrast redus, scanerul este echipat cu un modul de iluminare laser încorporat pentru zona de focalizare. Originalul scanat este afișat în timp real pe un monitor FHD cu ecran lat.

Scanerul este echipat cu un sistem adaptiv de reproiluminare cu LED care nu are efecte dăunătoare ultraviolete și infraroșii asupra originalelor și asigură o distribuție uniformă a luminii pe suprafața originalului. Sistemul de iluminare utilizat în ElarScan vă permite să obțineți eliminarea aproape completă a luminii parazite, a strălucirii și a umbrelor, chiar și atunci când utilizați ochelari de presiune. Sistemul de iluminare este activat în timpul scanării, dar poate fi setat pe un mod permanent. Lămpile au capacitatea de a regla direcția fluxului luminos.

Sistemul încorporat de presare a originalelor cu o sticlă plată de aplatizare sensibilă la presiune și un mecanism de blocare în poziție orizontală vă permite să nivelați eficient suprafața originalelor. Daca este necesar sa se lucreze fara sticla sub presiune, acesta poate fi fixat in pozitie verticala.

Leagăn

ElarScan A2-KS este echipat cu un suport pentru cărți automat în formă de V, cu diferite moduri și unghiuri de deschidere a leagănului. Datorită acestui fapt, scanerul poate digitiza orice tip de originale până la A2+: de la documente plate la cărți și capse de până la 10 cm grosime și cu o greutate de până la 15 kg, inclusiv cele cu deschidere incompletă.

Leagănul are unghiuri de deschidere de 90, 120 și 180 de grade, în timp ce este posibil să se ridice jumătățile separat, precum și să se deplaseze sau să se depărteze; atunci când este extins, leagănul are o adâncitură pentru cotorul cărții, ceea ce elimină riscul de deteriorare. Leagănul este echipat și cu un mecanism automat de reglare a înălțimii variabile. Suportul este controlat de la panoul scanerului.

Soft încorporat

Calitatea înaltă, precizia ridicată a culorilor și absența distorsiunilor geometrice ale imaginilor electronice la scanarea cu ElarScan A2-KS sunt determinate de doi factori principali: un sistem optic modern și capacități largi de procesare soft încorporată.

Soft-ul încorporat pentru scanare și procesare „ScanImage” este un set complet de instrumente care gestionează toate etapele de digitizare: scanare, procesare imagini, controlul calității și indexarea publicațiilor.

Mai multe despre software-ul ScanImage...

Ergonomie modernă și design al carcasei

Toate cele mai moderne tehnologii și materiale sunt utilizate în proiectarea scanerului ElarScan A2-KS. Corpul scanerului este realizat din plastic compozit de înaltă rezistență, fixat pe o bază metalică, ceea ce conferă rezistența și durabilitatea generală a structurii. Acest lucru este deosebit de important atunci când scanați, unde este necesară o protecție maximă împotriva vibrațiilor false.

Panoul de control al scanerului ElarScan A2-KS este realizat ținând cont de experiența acumulată de mulți ani în producția de scanere de cărți, a fost selectat un design de protecție împotriva prafului și umezelii cu indicare LED a modurilor de funcționare. Toate butoanele de pe panou au pictograme descriptive și. denumiri în rusă.

Pentru confortul utilizatorului, puteți începe scanarea în mai multe moduri diferite:

 • butoanele de pornire a scanării de pe panoul scanerului;
 • utilizarea interfeței firmware;
 • după interval (după o anumită perioadă de timp);
 • by automatic page flip detection function;
 • folosind funcția de detectare automată a inversării paginii;
 • de la pedala de control (optional);
 • când originalul este apăsat pe sticlă.

Specificații tehnice

Tipul de scaner
 • Scaner planetar;
 • Principiul chioșcului (autodeservire utilizator);
 • Sistem independent cu computer incorporat;
 • Locația este de masă;
Sistem de scanare

ElarScan А2-400КS — camera profesionala CMOS RGB;

ElarScan А2-600КS — camera profesionala CMOS RGB;

Format maxim

A2++ (660 x 450 mm) pentru originale plate fără utilizarea sticlei de presiun

A2+ (625 × 420 mm).

Cromaticitatea scanării

În culoare - 42 de biți;

Tonuri de gri - 14 biți;

Alb/negru - 1 bit

Cromaticitatea imaginilor salvate

În culoare - 24 de biți;

Tonuri de gri - 8 biți;

Alb/negru - 1 bit

Timp de scanare

0.5 sec indiferent de dimensiunea originalului;

Timp de ciclu complet *

4 sec indiferent de dimensiunea originalului;

Rezoluție de scanare

ElarScan А2-400KS — 300 – 600 dpi

ElarScan А2-600KS — 400 - 800 dpi

Funcții soft încorporat
 • Scanare în serie de documente, secțiuni sau cărți de diferite formate, oferind descărcare în flux a fișierelor cu imagini ale documentelor;
 • Încărcarea automată a imaginilor din resurse externe în modul „Hot folder”;
 • Trecerea de la modul de scanare la modul de procesare și înapoi în orice moment, fără a fi nevoie să salvezi modificările curente în fișierele descărcate;
 • Corecție automată a imaginii geometrice la scanare cu un unghi de deschidere original de la 90 la 180 de grade inclusiv;
 • Realizarea de Proiecte (profile) pentru scanare si prelucrare a imaginilor, care optimizeaza munca operatorului;
 • Export/import de proiecte de scanare pentru a salva și a restabili setările;;
 • Accesul la setările soft ale camerei și salvarea acestora în Proiectul de scanare;
 • Detectarea automată a dimensiunii originalelor;
 • Abilitatea de a sări rapid la orice imagine scanată;
 • Vizualizați o imagine în miniatură a tuturor scanărilor;
 • Posibilitatea de a muta imaginea scanată în cadrul proiectului cu numerotare automată;
 • Împărțirea automată a unei pagini în două pagini separate cu salvarea ulterioară ca două fișiere separate;
 • Mod de mascare gratuit (selectarea fragmentelor) la previzualizare in timp real;
 • Ajustarea balansului de alb și a profilurilor ICC;
 • Eliminarea și înlocuirea imaginilor scanate nereușit;
 • Salvarea imaginilor pe hard disk;
 • Salvarea imaginilor într-un folder de rețea;
 • Arhivare in format ZIP pentru trimitere prin e-mail;
 • Salvarea imaginilor în stocarea în cloud;
 • Abilitatea de a denumi automat fișierele folosind variabile;
 • Începeți scanarea:
  • manual, prin interfața soft;
  • după interval (după o anumită perioadă de timp);
  • folosind funcția de detectare automată a inversării paginii;
 • Recunoașterea unui cod de bare pe un document scanat, utilizarea unui cod pentru denumirea fișierelor;
 • OCR în format PDF/RTF cu căutare contextuală (suport pentru mai mult de 50 de limbi);
Procesare electronică a imaginilor
 • Procesarea imaginilor încărcate din surse externe, inclusiv imagini cu mai multe pagini în formatele MTIFF și PDF;
 • Corectarea luminozității, contrastului, saturației, gamma;
 • Corecție claritate - îmbunătățirea clarității imaginii;
 • Eliminarea marginilor negre și a distorsiunilor;
 • Eliminarea fundalului imaginii;
 • Eliminarea gunoiului din imagine;
 • Îndepărtarea automată a „rămășițelor”, zgomotului și petelor optice;
 • Scalare în procente în raport cu dimensiunea originală;
 • Măriți, micșorați și rotiți imaginea;
 • Alinierea liniei;
 • Decuparea granițelor peste câmp;
 • Decuparea granițelor după informații semnificative - decuparea unei imagini după text și alte informații semnificative despre aceasta;
 • Alinierea marginilor prin adăugarea unei margini suplimentare și alinierea marginilor folosind geometria foii;
 • Block cleanup - ștergerea imaginii din interiorul (în afara) zonei selectate;
 • Mascarea degetelor operatorului;
 • Nivelarea nivelului de iluminare;
 • Centrarea imaginii;
 • Aplicarea unei ștampile electronice pe imagine;
 • Salvarea mai multor zone ale imaginii în fișiere separate (multi-masking);
 • Rotație după un unghi dat (multiplii de 90 de grade sau arbitrar);
 • Oglindire - răsturnarea imaginii pe verticală sau pe orizontală;
 • Conversia imaginilor color și gri în alb-negru fără a pierde informații semnificative;
 • inversarea culorii;
 • Salvarea profilurilor de procesare;
 • Modul activ de procesare a profilurilor (aplicarea setărilor tuturor imaginilor noi);
 • Reveniți la imaginea originală cu opțiunea de a anula aplicarea tuturor sau a fiecărui filtru individual de procesare a imaginii.
Interfață de management
 • Panou de control pentru protecție împotriva prafului și umezelii cu indicație LED și două butoane pentru pornirea rapidă a scanării;
 • Monitor cu ecran lat FHD de 23,8″ pentru pre-producție inspecție și operare în timp real cu software-ul de scanare;
 • Butoane suplimentare integrate pentru controlul modulului macro și clema sticlei sub presiune.
Începeți scanarea:
 • butoanele de pornire scanare;
 • utilizarea interfeței firmware;
 • după interval (după o anumită perioadă de timp);
 • utilizarea funcției de detectare automată a flip-ului de pagină;
 • din pedala de control (opțiune);)
 • prin coborarea sticlei de presiune.
Salvarea fișierelor
 • Înregistrare directă pe USB 2.0 - 3 porturi, USB 3.0 - 3 porturi;
 • Trimiterea către un director de rețea printr-o conexiune Gigabit Ethernet.
Characteristics of originals

Weight up to 15 kg

Up to 10 cm thick with glass,

up to 15 cm without using a glass plate

Formate de fișiere
 • BMP;
 • GIF;
 • JPEG;
 • JPEG2000;
 • PNG;
 • CR2 (RAW);
 • TIFF (o singură pagină și cu mai multe pagini);
 • RTF (o singură pagină și cu mai multe pagini);
 • PDF o singură pagină și cu mai multe pagini);
 • PDF/A o singură pagină și cu mai multe pagini).
Leagăn de carte
 • Leagăn automat pentru cărți în formă de V cu reglare manuală independentă a unghiului de înclinare a leagănului;
 • Paturi leagăn cu echilibrare pentru grosimea cotorului cărții;
 • Unghi de deschidere 90, 120 și 180 de grade inclusiv;
 • Sticlă de presiune securizată, pliabilă, fără cadru, cu acționare manuală și mecanism de blocare în poziție orizontală și verticală;
 • Scanerul are un mecanism pentru deblocarea automată și ridicarea sticlei după scanare
 • Controlul ajustării schimbării lină a înălțimii suporturilor de la panoul scanerului;
Module și accesorii suplimentare
 • Pedala de control;
 • Huse de praf;
 • Stand ergonomic cu suport pentru monitor si tastatura pentru amplasarea pe podea;
 • Monitor tactil recomandat atunci când se utilizează scanerul ca „chioșc cu autoservire”);
 • Interfață wireless Wi-Fi (802.11a/b/g/n);
 • Unitate CD/DVD externă;
Garanție
 • Garantie standard: 12 luni de la data instalarii echipamentului;
 • Garantie extinsa: 24 luni de la data instalarii echipamentului;
Alte

Dimensiuni: (LхWхH) – 940 х 840 х 1130 мм (inclusiv iluminatoare repro);

Greutate: 69 kg

Alimentare: 220 V, 250 W;

* – timpul specificat depinde de setările selectate și de funcțiile de post-procesare utilizate; Producătorul își rezervă dreptul de a face modificări în designul și configurația produsului care să nu reducă calitatea și caracteristicile tehnice ale echipamentului

Solicitați un preț

* câmpuri obligatorii

Thank you, we will contact you soon!

Conectează-ne

* câmpuri obligatorii

Solicitare de apel invers

* câmpuri obligatorii
×
whats news